Gitaar, keys en zang
Rik Bollen
Rik is geboren in het jaar dat Pearl Jam’s - ‘Ten’ uitkwam...
Is dit een garantie tot succes? Zeker niet, maar het klinkt wel lekker.
Als kind is Rik al geïnteresseerd in alles wat met muziek te maken heeft. Het bespelen van zoveel mogelijk instrumenten in alle muziekgenres is dan ook hét recept voor lekkere muzikale chaos.

Met bouwjaar 1991 is Rik het broekie van Waist Of Time. Vier ervaren rockers om hem heen zorgen er voor dat hij weer met beide benen op de grond staat. In ruil voor het sporadisch verschonen van een ‘oude mannen luier’ leren zij hem wat echte rockmuziek is.

Rik richt zich tegenwoordig op Gitaar, Keys en Vocals. Met een Fender Strat scheurt hij door het repertoire heen. Het liefst met een zo puur mogelijke sound zonder effecten omdat, laten we eerlijk zijn, hij nog steeds niet weet hoe een pedal-board werkt. Afwisselend speelt hij op zijn Nord Electro 5. Uit deze keys haalt hij de sounds van Deep Purple tot Snow Patrol en van Muse tot De Vlooienmars.

En wat nou als je zowel gitaar als keys tegelijk wilt spelen? Nou dan bouwt Rik gewoon een gitaar met keys er in. Voeg hier nog wat vocalen aan toe en je hebt Rik, het 5e bandlid van Waist Of Time.

 

Terug naar de bandleden